Webpartners - Complete Solutions
1047 Budapest
Bécsi út 1-3.
7624 Pécs
Bálicsi út 27. / D. 5.
Mobil: +36 (30) 474-3291
E-mail: webpartners@webpartners.hu

Vissza a referenciákhoz

Budapest Symphony Orchestra

A zenekar számos nemzetközi filmzene és rádió műsor felvételéhez járul hozzá tehetségével. A zenekar tagjainak fellépése és annak beosztása, elszámolása és pénzügyi kifizetésének menedzsmentjére készítettünk egy felhő alapú backoffice felületet


A megrendelő írta:


Tisztelt Igazgató Úr, Kedves Gergely!
Vége felé közeledvén egy igen nehéz és számunkra nagyon fontos munkának, ezúton szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet a munkájukat illetően.
Önök egy olyan közhasznú civil szervezet számára végeztek el egy minden igényt kielégítő honlap-fejlesztést, amely működését és szokatlan berendezkedését tekintve legalább olyan bonyolult lehetett az Önök számára, mint amilyen érthetetlen a mi számunkra a rengeteg számítástechnikai fogalommal megismerkedni.

Önök nagyszerűen beletanultak egy szimfonikus zenekar hangszerállományának és hangszereseinek bonyolult rendszerébe, képesek voltak adaptálni a website készítés általános szabályait a mi extrém kívánságaink nyomán kialakult elképzeléseinkbe, és mindeközben napi 12
órás telefonos support-szolgálatot is kaptunk Önöktől.

Öröm volt együtt dolgozni, és öröm mind ahányszor megtapasztalni, miként váltak valóra elképzeléseink egy pontosan ránk szabott honlap formájában.
 
További sikeres munkát kívánva, üdvözlettel:
Budapest, 2008. február 7.
Popa Péter
A Budapesti Szimfonikus Zenekari Egyesület elnöke