Webpartners - Complete Solutions
1047 Budapest
Bécsi út 1-3.
7624 Pécs
Bálicsi út 27. / D. 5.
Mobil: +36 (30) 474-3291
E-mail: webpartners@webpartners.hu

Vissza a referenciákhoz

Duna Dráva Nemzeti Park

A Vidékfejlesztési Minisztérium és a Világ Bank projekt átadónkon tapasztalt elégedett ügyfél volt a belépőnk a Duna-Dráva Nemzeti Parkhoz. Az átadott interaktív és tényleg egyedire sikerült érintőképernyős alkalmazás annyira megtetszett Nekik, hogy a következő hasonló megbízás tenderére bennünket is meghívtak. Így mi készíthettük el a bemutató múzeumba kerülő Dráva-árvíz modellező terminált és szoftverét is.

Feladatunk egy olyan interaktív eszköz elkészítése volt, ahol akár látogató csoportok de egyéni látogatók is interaktívan vezérelhetnek egy áradást és ár visszahúzódást, közben pedig megfigyelhetik, hogy mindez a térképen és az élővilágban milyen változásokat eredményez. A szoftver segítségével érthetővé válik, hogy az áradás természetes folyamat ami az ott élő élővilág természetes részévé vált és sok faj alapvető életkörülményeihez nélkülözhetetlen. Csak hát azok a vízparti nyaralók.

A képen látható eszköz tervezését, beszerzését, kivitelezését is ránk bízták. Imádtuk, ismét kreatívak lehettünk egy igazán egyedi projektben.