Webpartners - Complete Solutions
1047 Budapest
Bécsi út 1-3.
7624 Pécs
Bálicsi út 27. / D. 5.
Mobil: +36 (30) 474-3291
E-mail: webpartners@webpartners.hu

Vissza a referenciákhoz

Gazdakör hírportál, Duna Tv

Egyedi hírportál fejlesztése 2009

A Gazdakör a Duna Televízió heti műsora, mely a vidéki növény és állatgazdálkodás, a természet védelem hazai helyzetét mutatja be. Feladatunk egy olyan hírportál elkészítése volt, ahol helyet kaptak az akkoriban még újdonságnak számító video riportok, podcastok, és egy komplex kapcsolati hálóval rendelkező rovat és cikk kezelő rendszer. A Gazdakör stúdiója a Gödöllői Szent István Egyetem tan stúdiója is volt így, az elégedett ügyfél hozta meg a belépőnket az Egyetemi portál fejlesztéséhez. A műsort sajnos a Duna TV idő közben megszüntette (2012)

Az átadott portált a megrendelőnk így értékelte:

Köszönjük Webpartners!

Egy váratlan lehetőséget meglovagolva a gödöllői székhelyű Szent István Egyetemen médiastúdiót alapítottunk. Alig két hónap alatt egy televíziós műhelyt és agrárhírportált hoztunk létre. A televíziós csapat hetente két és félórányi műsort készít a Duna Televízió számára, hírportál pedig a mezőgazdaság , a vidék, és a természeti környezet híreit dolgozza fel írott, rádiós és televíziós eszközökkel. Munkáinkat Új-Zélandtól Kaliforniáig, Izlandtól Argentínáig kísérheti figyelemmel a világ magyarsága.

Az embert próbáló vállalkozást azért tudtuk megvalósítani, mert a televíziós szerkesztőség nagy gyakorlattal rendelkezik, a Duna Televízióban már 16 éve fut a Gazdakör műsorunk. Nehezebb volt azonban a hírportál létrehozása, hiszen ezen a területen nem volt tapasztalatunk. Szerencsére találkoztunk a Webpartners csapatával, akikre nemi szorongással rábíztuk vállalkozásunkat. Jól tettük, mert kiváló esztétikai érzékkel, imponáló szakmai tudással, és nem utolsó sorban példaértékű erkölcsi hozzáállással a legszínvonalasabb magyar agrárhírportált készítették el számunkra. Valamennyien régi motorosok vagyunk a média világában, sokszor találkoztunk jóval és rosszal egyaránt. Elmondhatjuk, hogy ritkán találkoztunk a Webpertnershez hasonló mentalitással.
Reméljük, hogy a jövőben is lesz még közös munkánk!

Pekár István
stúdióvezető