Webpartners - Complete Solutions
1047 Budapest
Bécsi út 1-3.
7624 Pécs
Bálicsi út 27. / D. 5.
Mobil: +36 (30) 474-3291
E-mail: webpartners@webpartners.hu

Vissza a referenciákhoz

SZIE-GTK

Egyetemi portál és kapcsolódó backoffice fejlesztése 2010

Feladatunk az volt, hogy a régi portál betöltse a kor követelményeinek funkcióit, de a visszafogott és rögzített arculati elemek és formák ne változzanak, melyek már régóta képviselik A Szent istván Egyetem Gazdaság- és Társadlomtudományi Karának és 12 intézetének online megjelenését. Köszönjük, hogy megmutathattuk mit tudunk!


Rólunk írták az átadott munka kapcsán:

Köszönjük!

A gödöllői Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának weboldala korábban nélkülözött jó néhány funkciót, amely alkalmassá tehette volna a felsőoktatási intézmények között a hallgatókért folytatott minőségi versenyben a siker elérésére. A Karhoz tartozó médiastúdió (gazdakor.szie.hu) weboldalának a kialakítása során már mint tanácsadó dolgoztam együtt Rónai Gergely ügyvezető igazgatóval. Már akkor érezhető volt, hogy amennyiben a Kar weboldalának megújítása napirendre kerül a webpartners szaktudására szükség lehet.

Amikor elkezdtük kételkedtem benne, hogy sikerül...
Olyan mérhetetlen munka állt előttünk, hogy számomra is bizonytalan volt, hogy hány hónap megfeszített munkája vár is ránk.
A korábbi oldal kb. 5 éve volt már szolgálatban ezért a váltást, a korszerűsítést, a designetveket, a funkciókat úgy kellett kialakítanunk, hogy a "jól bevált" részt ne módosítsuk, azonban fejlesszünk és megfeleltessük a minőségbiztosítási és arculati követelményeknek. További nehezítő körülmény volt a mérhetetlen mennyiségű adat áttöltésének a biztosítása, és az egyetemi rendszerek speciális autentikációs eljárásainak a megfeleltetése.
 
Amikor elkészült nem hittem el, hogy kész...
Úgy lett különdíjas, hogy még át sem volt adva! Megkaptuk a Campus külön díjat A Magyar Egyetemi és Főiskolai sajtó Egyesülettől. Mivel a Kar Gazdasági ezért beszéljenek kicsit a számok: 3 Hónap alatt lettünk készen!!, látogatottság: 1500-2000 Fő/nap (100-150 ről!), 358 db e-mail volt szükséges ahhoz, megbeszéljünk szinte mindent.
Szeretném megköszönni a csapatnak azt a gyors, szakszerű és lelkiismeretes munkát, amelyet a "projektindítástól" az átadásig zökkenőmentesen végeztek.

Reméljük, hogy a jövőben is lesz még közös munkánk!

Szekér Zoltán

Szent István Egyetem Gödöllő
Gazdaság és Társadalomtudományi Kar
Informatikai csoportvezető