Webpartners - Complete Solutions
1047 Budapest
Bécsi út 1-3.
7624 Pécs
Bálicsi út 27. / D. 5.
Mobil: +36 (30) 474-3291
E-mail: webpartners@webpartners.hu

Vissza a referenciákhoz

Vidékfejlesztési minisztérium

Egyedi szoftverek, portál, Világbanki elszámoltatás és egy igazán különleges eszköz 2009

A Dél-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság weboldala és a GEF-Duna tápanyag csökkentési projektjének oldalait adhattuk át nemrég.
A projektek megvalósításnak lehetőségét a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium meghívásos tenderén több pályázó előtt nyerte el a Webpartners. A projekt során feladatunk volt az arculati tervezés és webfejlesztés mellet a tartalom teljes körű kialakítása is. Így cégünknek kellet a megrendelő és az Igazgatósági követelmények szerint a szövegírás, fotózás és tartalom kialakítás is. A létrejött szakszöveges tartalmakat nagyfokú precizitással szak fordítani és lektoráltatnunk kellet.
Az elkészült ütemtervek és szakaszok átadáskor jelentéseket és beszámolókat készítettünk a Minisztériumnak és a Világbanki referenseknek.

A képeken látható egy egyedi interaktív bemutató eszközt, mely bemutatja a Duna és élővilágának állapotát, a folyót feltöltő, nagyrészt emberi tevékenységből felgyülemlő tápanyag és hordalék hogyan alakítja át Európa egyik legfontosabb természetes folyóját. Ennek az eszköznek a kreatív koncepcióját és a teljes folyamat kiépítését mi végeztük el. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a fa gyökérzetet amibe az eszközt építettük egy helyi fa faragó művészre (Balázs Balázs) bízzuk, aki egy helyi vihar által kidöntött egy tömör fából vájta ki amit megálmodtunk. Nagyon szerettük a projektet, jártuk a vidéket, a folyót, vad vízi madarakat fotóztunk, szöveget írtunk, fát kerestünk, programoztunk. Még sok ilyet..